Over mij

 

Ik ben Linda, 31 jaar, woon in Veldhoven en ben getrouwd met mijn grote liefde Tommy.
Naast mijn werk als logopediste heb ik een passie voor fotografie.
Ik vind het prachtig als de liefde, baby’s en mensen puur vastgelegd zijn. Ik gebruik voornamelijk wit en neutrale kleuren. Mijn stijl is licht, romantisch, clean en tijdloos met een tikkeltje filmstijl. 

Vanaf 2019 ben ik de allertrotste mama van de wereld (oké zeggen alle mama’s natuurlijk) van onze liefste Eden en vanaf 2021 van onze liefste Riv.
Die ga je hier vast en zeker regelmatig voorbij zien komen, want tja, je moet maar een kind van een fotografe zijn..

Nog een leuk weetje…ik ga me volop storten in de bruidswereld! Mijn trouwbrochure ligt klaar om gemaild te worden naar aanstaande bruidsparen en ik hoop snel nog meer liefde vast te mogen gaan leggen. 

Ik hoop bruidsparen net zo blij te kunnen maken met een album vol herinneringen aan hun mooiste dag als dat onze fotograaf heeft gedaan toen wij trouwden! 

 

Veel liefs, Linda